avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conditiile de la penitenciarul Targsor Ploiesti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conditiile de la penitenciarul Targsor Ploiesti

Buna ziua,

O ruda va fi mutata (cred) la acest penitenciar. Aveti idee care sunt conditiile fata de Centrul de Arest? Sau alte informatii (program vizite, pachete, munca, camere - stiu ca sunt camere inchise sau semiinchise, medicii si asistentele = este foarte bolnava, are medicamentatie mare si posibil mari acomplicatii in cazul in care nu este ingrijire corecta, conditii speciale de sarbatori dc exista, felul in care sunt tratate acolo de catre gardieni etc). este in arest preventiv, s-au prelungit cele 29 de zile.

Va multumesc anticipat pentru orice tip de informatie! nu am gasit nimic la cautare pe internet, decat niste rapoarte vechi.
Cel mai recent răspuns: alexandraCarmen , utilizator 11:49, 14 Mai 2013
aceste informatii nu puteti sa le obtineti decat de la cineva care a fost acolo pentru ca nimeni nu stie cum e inauntru.eu am fost sa imi vizitez clientii la penitenciar bistrita si la baia mare si pe detinuti ii aduce in niste camere de vizita,nu are nimeni acces in "inelul 2 de securitate" ( unde stau detinutii in fapt).in schimb un punct bun de plecare poate fi Legea 275/2006 unde va puteti informare la obligatiile si drepturile unei persoane incarcerate.ce pot sa va spun e ca de obicei conditiile in penitenciar sunt mai bune decat in centrele de arest.
Se spune ca sunt bune conditiile conform celor aflate de la clientele mele.
numantere a scris:

aceste informatii nu puteti sa le obtineti decat de la cineva care a fost acolo pentru ca nimeni nu stie cum e inauntru.eu am fost sa imi vizitez clientii la penitenciar bistrita si la baia mare si pe detinuti ii aduce in niste camere de vizita,nu are nimeni acces in "inelul 2 de securitate" ( unde stau detinutii in fapt).in schimb un punct bun de plecare poate fi Legea 275/2006 unde va puteti informare la obligatiile si drepturile unei persoane incarcerate.ce pot sa va spun e ca de obicei conditiile in penitenciar sunt mai bune decat in centrele de arest.

buna seara,

am zis ca se mai stie pe auzite sau din vizite. imi imaginez ca sunt limitate de acces. foarte bun punct de plecare legea pe care mi-ati transmis-o, am citit-o si am scos multe info interesante de care nu aveam habar. multumesc frumos!
sper sa fie conditiile mai bune sau cat de cat aceleasi. stau cu stres pana aflu mai multe :(

Multumesc de raspuns!
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Se spune ca sunt bune conditiile conform celor aflate de la clientele mele.

Multumesc mult de raspuns! Ma linisteste cat de cat raspunsul dvs. asa sper sa fie! Aveti cumva idee in ce sens?
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2013
Magdalena1234, utilizator
Conditiile generale...

Insa, de la alte cliente am inteles ca sunt si detinute agresive...ca peste tot...

Alte discuții în legătură

Ce conditii sunt in penitenciare? pici80 pici80 Ce conditii sunt in penitenciare? Masa, cam cate pers/camera, baie, loc de munca, biblioteca etc.? Telefon, vizite etc.? Editat de moderator simonette12- ... (vezi toată discuția)
Arest preventiv timea82 timea82 Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)
Cedo LaryLary LaryLary Buna seara ,ce ar trebui să fac pentru a da statul in judecata pentru condițiile din penitenciar,am un verisor bolnav de epilepsie si este arestat intr-un ... (vezi toată discuția)