am mai pus o intrebare referitor la problema mea si am primit un raspuns bun ,ce vreau eu sa stiu este daca cineva de aici are cunostinta despre o problema similara cu a mea adica la o alcolemie de 1,05 prima . si 1,15 a doua timise la recalculare se poate optine un rezultat sub 0,80 ? sa fie contraventie aveti cunostinta de asa ceva? sau aproximativ ? va multumesc
in sfarsit cineva care mai da si omului o sansa nu doar critici ca de astea sunt satul eu nu puneam intrebarea aici degeaba am specificat daca cineva a avut sau are cunostinta despre asa ceva nu sasi dea cu parerea toti care vor doar sa vb am spus ati intalnit cazuri similare in cariera dumneavoastra? sunteti avocati sau nu va ocupati si de cazuri ca al meu doar daca ati avut asa ceva ma puteti ajuta cu un raspuns pe masura altfel e mai greu multumesc 2007_rozi
depinde de timpul in care sa consumat alcoolu,ex: putea sa fi baut 2 ore dupa care imediat s-a urcat la volan,normal ca alcoolemia era in urcare si la etilotest vaporii de alcool erau mai puternici.Nu e neaparat sa iasa dublu in sange.Nelutu30 iti spun sa te inarmezi cu rabdare,desii toata treaba asta va dura destul de mult eu cred ca vei scapa cu o amenda administrativa.mult noroc
Calcul alcoolemie
vovy
Va rog sa-mi explicati si mie daca stiti cum se calculeaza alcoolemia.
Am fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat o alc. de 0.43 mg la ora 19:48. La ... (vezi toată discuția)