avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegare din intoarcere CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegare din intoarcere CIC

Buna ziua,

Am urmatoarea speta pe care va rog sa ma ajutati sa o clarific :

Ma intorc din CIC ( 1 an ) cu o luna mai devreme de implinire copil 1 an si angajatorul doreste sa ma DELEGE in alta localitate pe o perioada de 60 zile.
Mentionez ca sunt in ca in stimultent de insertie si alaptez, totodata postul meu este ocupat de o alta persoana ( temporar ) pana ma intorc .

Intrebarea este daca angajatorul are temei legal sa faca aceasta delegare tinand cont de cele mai sus mentionate ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 29 Aprilie 2013
Da, are temei legal pentru delegare ... nu are nicio interdictie in acest sens ..
Multumesc pentru raspuns , dar am citit in OUG privind protectia maternitatiii la locurile de munca , ceva de genul ca nu poate modifica locul de munca, sau am interpretat eu gresit contextul legii sau poate fi interpretabil ?

multumesc
Nu va poate concedia pe durata cat primiti stimulentul de insertie si se extinde pe o durata cu pana la 6 luni de la data revenirii din CCC.

Delegarea si/sau detasarea unei persoane care revine din CCC este posibila.
Multumesc
da e adevarat nu are interdictie sa -ti faca delegare. cu toate aste atu ai motiv temeinic sa refuzi delegarea, asa ca sfatul meu e sa refuzi delegarea, sa faci o cerere scrisa in acest sens la care atasezi certif copilului, eventual daca poti obtine o adeverinta ca alaptezi de la pediatru sau doctor familie etc.

Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2013
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Mutare pe alt post aurelian55 aurelian55 buna ziua !!! lucrez intr-o firma pe perioada determinata si cam de o luna un coleg a suferit un accident si este un post liber.angajatorul ma obliga sa ... (vezi toată discuția)
Relocare loc de munca tbia tbia Buna ziua Sucursala unde am lucrat eu a fost desfiintata in timp ce eu eram in CIC. In mai eu va trebui sa-mi reincep activitatea, intebarea mea este cat de ... (vezi toată discuția)
Deplasare in delegatie arakys arakys Buna ziua! Conform legii, cate zile lucratoare dintr-o luna, angajatul poate fi trimis in delegatie ? Multumesac anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)