avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Invitaþie la sediul Poliþiei Locale lãsatã pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Invitaþie la sediul Poliþiei Locale lãsatã pe maºinã

Dupa ce am parcat masina in centrul orasului, am fost la o banca pentru anumite operatiuni in jurul orei 10,00, a durat in jur de 1 ora, iar cand am revenit pe bordul masinii era o invitatie tipizata pentru ora 12,30 la sediul Politiei Locale pentru incalcarea prevederilor OUG nr. 195/2002 R privind circulatia . Nu este precizat ce anume am incalcat. Eu aveam treburi urgente in afara orasului pe care a trebuit sa le las balta pentru a ma prezenta la Politie. Este regulamentar sa nu se precizeze motivul pentru care am fost invitata si sa nu se tina cont de timpul si problemele celui vizat atunci cand este invitatastrict la o anumita ora pentru o abatere minora cred de la regulile de circulatie?
Cel mai recent răspuns: CoraA , utilizator 12:16, 29 Aprilie 2013
Anul trecut am gasit si eu aceeasi invitatie pe parbriz pentru o asa zisa parcare neregulamentara. Spun asa zisa pentru ca era parcata f. corect. Pur si simplu nu m-am dus. Am treburi mai bune de facut. Daca vor sa imi dea amenda sa ma caute ei pe mine. Au trecut 6 luni si nu s-a intamplat nimic. Concluzia despre ceea ce ar trebui sa faci o tragi singur.
Ar fi trebuit sa specifice motivul pentru care vi sa facut invitatia la Politia Locala.
Acum trebuie sa plec la Politie. Cum pot proceda in situatia aceasta?
Multumesc pentru raspunsul promt!

Stiti cumva in ce temei mi se impune sa vin la Politie la o ora stabilita, fixa fara a mi se comunica motivul? Fara a acorda o alta varianta sau un termen mai larg? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicari masini calin64 calin64 e normal ca firmele de ridicat masinile parcate neregulamentar sa ridice doar 1 masina care incalca sa spunem indicatorul \"oprirea interzisa\", atat timp cat ... (vezi toată discuția)
Somatie politia locala vladmaria04 vladmaria04 Buna seara! Am o nelamurire legata de un avertisment dat de politia locala pentru parcare auto pe trotuar. Am gasit in parbriz, dupa doua saptamani, fiind in ... (vezi toată discuția)
Invitaţie poliţia locală parlucian parlucian Bună. Fratele meu a primit o invitaţie de a se prezenta la sediul Poliţiei Locale din oraşul nostru, Arad, în legatură cu o ... (vezi toată discuția)