avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decizie-obligatie de plata- Casa nationala de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decizie-obligatie de plata- Casa nationala de asigurari de sanatate pentru anul 2011

Buna ziua,
Am primit de la Casa nationala de asigurari de sanatate o decizie de impunere referitoare la obligatiile de plata restante pentru anul 2011.Nu am avut asigurare de sanatate in 2011 si nici nu am beneficiat de nici un serviciu medical,nu am avut venituri salariale ,din ajutor de somaj sau din pensii mai mici de 740 ron iar decizia de impunere se leaga de declaratia pentru anul 2011 prin care am declarat ca singurele venituri cele obtinute din investitii (transferul de titluri de valoare-actiuni).Conform Codului Fiscal cu normele valabil in 2012-Titlul IX-2 ;capitolul III ;Art 296-27 apare acest tip de impunere dar se scrie clar ca: prevederile acestui capitol se aplica din 1 iulie 2012. Nu exista in Codul Fiscal pe 2011 (la care ar trebui sa faca referire decizia de impunere) vreo specificatie ce ar face posibila acesta decizie.
Am dreptate?
Multumiri anticipate pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Decizie impunere cass-2011 garbiny garbiny Buna ziua, Am primit de la Casa nationala de asigurari de sanatate o decizie de impunere referitoare la obligatiile de plata restante pentru anul 2011.Decizia ... (vezi toată discuția)
Cod fiscal anairam2807 anairam2807 punem cazul: sunt jucator de pariuri sportive , loto , aparate videoloterie. sa presupunem ca castig azi la loto 200 lei, la pariuri 300lei, si la aparate ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuală pentru stabilirea contribuțiilor de asigurări sociale de sănătate Ozzy2085 Ozzy2085 Bună seara , am primit o decizie de plată pentru asigurările sociale de sănătate. Obligația de plată anuală este stabilita în baza art.296 ... (vezi toată discuția)