avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie impunere CASS-2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie impunere CASS-2011

Buna ziua,
Am primit de la Casa nationala de asigurari de sanatate o decizie de impunere referitoare la obligatiile de plata restante pentru anul 2011.Decizia de impunere se leaga de declaratia pentru anul 2011 prin care am declarat ca singurele venituri cele obtinute din investitii (transferul de titluri de valoare-actiuni).Conform Codului Fiscal cu normele valabil in 2012-Titlul IX-2 ;capitolul III ;Art 296-27 apare acest tip de impunere dar se scrie clar ca: prevederile acestui capitol se aplica din 1 iulie 2012. Nu exista in Codul Fiscal pe 2011 (la care ar trebui sa faca referire decizia de impunere) vreo specificatie ce ar face posibila acesta decizie.
Am dreptate?
Multumiri anticipate pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: LUMINITA TURCU , Consultant fiscal 22:39, 30 Aprilie 2013
In acea perioada nu se ocupa anaful de colectarea contributiei la sanatate pentru acel tip de venit ci direct casa de sanatate unde trebuia declarata si platita. De aceea nu apare in codul fiscal referire la perioadele anterioare lui 2012.
Cand s-a facut transferul bazelor de date de la casa de sanatate la anaf, s-a preluat cu toate restantele care se inregistrau la momentul respectiv.
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2013
george-neagu, moderator
Baza legala este Legea 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii,art. 257.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie-obligatie de plata- casa nationala de asigurari de sanatate pentru anul 2011 garbiny garbiny Buna ziua, Am primit de la Casa nationala de asigurari de sanatate o decizie de impunere referitoare la obligatiile de plata restante pentru anul 2011.Nu am ... (vezi toată discuția)
Contributie de cass 123456m 123456m Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa platesc cass daca am vandut o casa in luna septembrie 2011. La notariat am achitat impoxitul pe tranzactie. Nu sunt ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie de sanatate addrea addrea Sistemul Informatic de Sanatate arata ca sunt asigurata, dar am incetat plata asigurarii de sanatate in 2008, odata cu o demisie de la locul de munca. Nu am ... (vezi toată discuția)