avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Complice la tentativa de omor calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Complice la tentativa de omor calificat

Sotul meu a facut condamnarea de 5 luni ptr ultraj la bunurile moravuri,tulburarea linistii publice din cauza ca a fost cu prietenul lui sa iei lucrurile noastre de unde am stat de nevoie la niste romi,acestia iau luat la omor cu bataia cu paru,pietre,erau mai multi,se stransese,prietenul lui care l-a insotit ca noi nu avem masina a tras de nevoie cu arma sa scape cu viata din mainile lor,sotul meu a primit o coada de lopata dupa cat a lesinat si a auzit focuri de arma,asta-i tot cestie iar acum ia ridicat pe amandoi ptr tentativa de omor calificat si al meu ptr complice la tentativa de omor calificat ca unul a fost impuscat inpiept si are 25 de zile de ingrijiri medicale,le-a dat 24 de ore ieri iar seara 20 de zile de arest preventiv,va rog lamuriti-ma si daca e totusi bine 20 fata de 29 de zile?
Cel mai recent răspuns: beatrice9 , utilizator 16:21, 13 Mai 2013
doar alte marturii mincinoase care se contrazic a unor martori care ba ar fi vazut ca erau 2 in masina care 5,care ca unu a iesit cu o arma din masina si unu cu ranga care nici macar nu a putut dovedi ca a vazut tot incidentu dar procuroru spune ca in conditii de stress reti numai franturi din incident,ca fiecare a pris franturi,tranturi care se contrazic si totusi sunt bagate in seama,luate ca atare,toate marturiile astea sunt tot vecini de-a lor,toti pe-o ulita de tigani
a fost stare de necesitate altfel nu mai ieseau vii de acolo,da nu avea acte pe arma,dar si-a primit pedeapsa ptr.nerespectarea regimului armelor,acum procuratura si-a adus aminte ca bai puteam sa-i bag si ptr.omor calificat?atunci in momentul anchetei care a durat 3 luni si in momentul condamnarii baietilor ptr tulburarea liistii publice .ultaj la bunurile moravuri-sotul meu-5 luni si prietenul lui tulburarea linistii publice,nerespectarea regimului armelor si munit.-7 luni,atunci existau tot aceleasi acte medicale,toate marturiile,declaratiile au toate atunci acum nu a iesit nimic altceva vreo declaratie sau vreu act medical si ii pun sub alta acuzare ptr aceesi fapta?
Eu nu am inteles pentru ce a fost arestat.
Pentru tentativa de omor sau pentru alte infractiuni?
la recurs le-a dat drumu la amandoi,avocatii au aratat ca impotriva legii sa fie arestati,le-a dat interdictie de a parasi Bucurestiul si cica dosarul merge la curtea suprema
ptr.complice la tentativa de omor calificat cica,numai ca e cam invers rromii au vrut sa-i omoare ramane sa dovedim asta cand a fi sa se judece de acum,inca e ancheta
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ar putea fi acuzat de complice beatrice9 beatrice9 sotul meu a avut condamnare de 5 luni pe care pe 25 se elibereaza,ptr ultraj la bunurile moravuri si prietenul sau a primit 7 luni ptr.tot ltraj si ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor sau vatamare corporala irimiebogdan irimiebogdan Buna , am o mare nelamurire si as vrea sa cer si sfatul unor profesionisti . Sa incep cu inceputul in urma cu un an ma aflam de servici ca agent de paza ... (vezi toată discuția)
Acuzat de tentativa de omor calificat nevinovat burnei bebe burnei bebe in urma cu un an am avut o cearta cu un grup de tigani care s-au napustit asupra masinii mele cu bate si bolovani la care eu nu i-am bagat in seama dar au ... (vezi toată discuția)