Sotul meu a facut condamnarea de 5 luni ptr ultraj la bunurile moravuri,tulburarea linistii publice din cauza ca a fost cu prietenul lui sa iei lucrurile noastre de unde am stat de nevoie la niste romi,acestia iau luat la omor cu bataia cu paru,pietre,erau mai multi,se stransese,prietenul lui care l-a insotit ca noi nu avem masina a tras de nevoie cu arma sa scape cu viata din mainile lor,sotul meu a primit o coada de lopata dupa cat a lesinat si a auzit focuri de arma,asta-i tot cestie iar acum ia ridicat pe amandoi ptr tentativa de omor calificat si al meu ptr complice la tentativa de omor calificat ca unul a fost impuscat inpiept si are 25 de zile de ingrijiri medicale,le-a dat 24 de ore ieri iar seara 20 de zile de arest preventiv,va rog lamuriti-ma si daca e totusi bine 20 fata de 29 de zile?
doar alte marturii mincinoase care se contrazic a unor martori care ba ar fi vazut ca erau 2 in masina care 5,care ca unu a iesit cu o arma din masina si unu cu ranga care nici macar nu a putut dovedi ca a vazut tot incidentu dar procuroru spune ca in conditii de stress reti numai franturi din incident,ca fiecare a pris franturi,tranturi care se contrazic si totusi sunt bagate in seama,luate ca atare,toate marturiile astea sunt tot vecini de-a lor,toti pe-o ulita de tigani
a fost stare de necesitate altfel nu mai ieseau vii de acolo,da nu avea acte pe arma,dar si-a primit pedeapsa ptr.nerespectarea regimului armelor,acum procuratura si-a adus aminte ca bai puteam sa-i bag si ptr.omor calificat?atunci in momentul anchetei care a durat 3 luni si in momentul condamnarii baietilor ptr tulburarea liistii publice .ultaj la bunurile moravuri-sotul meu-5 luni si prietenul lui tulburarea linistii publice,nerespectarea regimului armelor si munit.-7 luni,atunci existau tot aceleasi acte medicale,toate marturiile,declaratiile au toate atunci acum nu a iesit nimic altceva vreo declaratie sau vreu act medical si ii pun sub alta acuzare ptr aceesi fapta?
la recurs le-a dat drumu la amandoi,avocatii au aratat ca impotriva legii sa fie arestati,le-a dat interdictie de a parasi Bucurestiul si cica dosarul merge la curtea suprema
ptr.complice la tentativa de omor calificat cica,numai ca e cam invers rromii au vrut sa-i omoare ramane sa dovedim asta cand a fi sa se judece de acum,inca e ancheta