avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimb de cetãþenie si nume- problema cu actele de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimb de cetãþenie si nume- problema cu actele de proprietate

Aş dori să ştiu cu ce mă poate afecta obţinerea cetăţeniei spaniole, şi tot odată şi de prenume , în acest caz aş păstra prenumele actual şi s-ar adăuga prenumele de solitară al mamei, dacă în ţară am un apartament pe prenumele anterior.
Ce schimburi trebuie să realizez?? Sau cum trebuie să procedez ca să nu mă afecteze în privinţa apartamentului.
Multumesc pentru timpul dumneavoastră!!
Cel mai recent răspuns: Neska , utilizator 00:59, 1 Mai 2013
Obtinerea cetateniei spaniole nu are nicio influienta asupra dreptului de proprietate. In ce priveste schimbarea numelui , trebuie sa va schimbati si actele de identitate romanesti. Modificarea numelui nu influenteaza dreptul de proprietate, dar pentru a dovedi ca dumneavoastra sunteti adevaratul proprietar este nevoie sa aveti dovada schimbarii legale a numelui.
Vă multumesc mult pentru răspunsul dumneavoastră!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de calatorie pentru copil fara certificat de nastere C.Maria C.Maria Buna ziua.As dori sa stiu,daca exista posibilitatea ca,un copil nascut in Spania,sa primeasca titlul de calatorie fara certificatul de nastere.Precizez ca are ... (vezi toată discuția)
Naționalitate română și spaniolă andririsa andririsa Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea: locuiesc in Spania de 12 ani iar in 2013 am solicitat si obtinut nationalitatea spaniola. La obtinerea ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la buletinul romanesc pentru obtinerea pasaportului spaniol camelia1985 camelia1985 Buna ziua,as vrea sa stiu consecintele de a renunta la buletinul romanesc pentru obtinera pasaportului spaniol.Am proprietati in Romania. (vezi toată discuția)