avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost inselat cu 3000$
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost inselat cu 3000$

am luat teapa de 3180 $ platind in avans bunuri ce trebuia sa-mi ajunga din Africa de Sud, de la o asa zisa ferma de struti, (www.kwkostrichfarm.org), al carui site nu mai merge acum, si nici nu-mi mai raspund la tel, sau la mail.
Ce pot face?, sunt SRL.
Cel mai recent răspuns: rochester21 , utilizator 15:51, 23 Iunie 2013
Intr-adevar adresa de web nu exista.
Aveti chitante,facturi in care sa dovediti ca ati platit in avans spre Africa de Sud?
Cautati adresa ambasadei Africa de Sud,din Bucuresti,colaborati si poate dati de acesti infractori inselatori.
Da, ar trebui sa va informati asa cum v-a indicat Tarzan.
Dupa aceea va puteti informa cum sa depuneti o plangere penala acolo.
da am, chitante, am facut plata prin banca, catre 2 conturi, initial 954 $ in Camerun (Camdem Global) - unde ar fi o sucursala de-a lor, cu care ma intelesesem sa platesc avans dor 30%, apoi, dupa ce am fost contactat de firma de transport([ link extern ] .
Am verificat insa numai dupa aceea, cand nesimtitii, imi cereau sa platesc si asigurarea marfii, 1500$, bani pe care sa-i recuperez la livrarea marfii, cele doua domenii [ link extern ] ...
marinicad2002 a scris:

, de la o asa zisa ferma de struti,

Azi oricine poate sa isi faca publicitate ca are ferma,firma,etc posteaza pe internet,atrag clienti,incaseaza banii,si apoi dispar.
Chiar si unii mai recurg la smecherii,arata documente false, stampileaza documentul si gata dispare. Stampila se poate sa fie falsa,si multe smecherii se mai pot face azi.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Mai 2013
Admin, administrator
marinicad2002 a scris:

am facut plata prin banca, catre 2 conturi, initial 954 $ in Camerun

faptul ca v-au indicat sa faceti plata in Camerun nu v-a pus pe ganduri?
pe forum a aparut recent o situatie a unui utilizator care vroia sa achizitioneze un catel beagle de la o persoana din Belgia care i-a indicat sa efectueze plata tot prin Camerun. a ajuns in aceeasi situatie ca si dvs.
cand faci o plata destul de importanta si esti pus sa platesti intr-o banca dintr-o tara exotica opinia mea este ca trebuie verificat inainte cu atentie.
se pare ca dupa sindromul scrisorii nigeriane care inca mai face victime a aparut acum "banca cameruneza".

Alte discuții în legătură

Inselaciune prin internet emiliano zapata emiliano zapata Buna ziua tuturor!As dori sa fiu ajutat si eu intr-o chestiune legata de o inselaciune prin internet: m-am inteles cu o persoana pe care am cunoscut-o pe ... (vezi toată discuția)
Teapa pe internet cu credit AlexanderNL AlexanderNL Am fost inselat cu suma de 3700EUR, pentru un contract de asigurare fals, si un contract de ipoteca tot fals,ciudat ca stampila era exact a firmei de asigurare ... (vezi toată discuția)
Contributii cnas 2011 cetatean roman cu domiciliul in strainatate venituri din cedarea folosintei bunurilor away away Buna ziua.sunt cetatean roman,locuiesc de 10 ani in Africa de Sud ,am copilul nascut acolo.ne-am intors acum 3 sapt in tara am o problema medicala PLATESC ... (vezi toată discuția)