avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Autorizatii pentru vanzarea de ceaiuri din UE
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Autorizatii pentru vanzarea de ceaiuri din UE

Ce autorizatii sunt necesare pt.vanzarea unor ceaiuri aduse din UE?Am un aviz de notificare eliberat de Institutul de Bioresurse Alimentare,e nevoie si de autorizare de la Ministerul Sanatatii,sau din alta parte?

Alte discuții în legătură

Import (ue) suplimente nutritive deja notificate in romania omnilux omnilux Sper ca am selectat bine forumul pentru aceasta problema, in caz contrar rog un moderator sa il mute in seactiunea corecta. Doresc sa deschid un magazin ... (vezi toată discuția)
Cota tva suplimente alimentare de la 01.05.2015 Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! O societate importa din afara comunitatii si distribuie suplimente alimentare gen: ceaiuri din plante, dropsuri mentolate pt. gat, fiole de ... (vezi toată discuția)
Magazin online cu ceai manusa manusa Buna ziua, doresc sa-mi deschid un magazin online cu ceai adus din china(o sa fie reprezentanta unui brand din USA) si as vrea sa stiu daca trebuie sa am ... (vezi toată discuția)