Raluca Dudescu 
	    	Consultant managementul calitatii

Raluca Dudescu 
	    	Consultant managementul calitatii	    

~ final discuție ~
 stefanmilitaru	                   

Buna ziua,
Am deschis un magazin cu urmatoarele clase CAEN:
-4711-Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse ... (vezi toată discuția)
	                    stefanmilitaru	                   

Buna ziua,
Am deschis un magazin cu urmatoarele clase CAEN:
-4711-Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse ... (vezi toată discuția)

Eduard Ciprian Slai	                   

Pentru un magazin mixt care vinde si produse lactate si preparate carne, alte produse alimentare, trebuie autorizatie DSV? Separata? Nu e inclusa in ... (vezi toată discuția)
	                    Eduard Ciprian Slai	                   

Pentru un magazin mixt care vinde si produse lactate si preparate carne, alte produse alimentare, trebuie autorizatie DSV? Separata? Nu e inclusa in ... (vezi toată discuția)

Ciprian2005	                   

Bună ziua. Dețin un magazin alimentar și doresc să știu dacă  trebuie o autorizație speciala de la DSV pentru a comercializa prăjituri de cofetărie ... (vezi toată discuția)
	                    Ciprian2005	                   

Bună ziua. Dețin un magazin alimentar și doresc să știu dacă  trebuie o autorizație speciala de la DSV pentru a comercializa prăjituri de cofetărie ... (vezi toată discuția)