avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Raport zilnic la casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Raport zilnic la casa de marcat

Daca nu se scoate zilnic raportul la sfarsitul zilei, e vreo problema? se poate scoate urmatoarea dimineata? sau cum se procedeaza?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:51, 5 Ianuarie 2014
Da, e problema; raportul trebuie scos zilnic pentru ca in baza lui se face registrul de casa, care se inchide obligatoriu zilnic :))
Raportul zilnic trebuie scos la sfarsitul zilei/incheierea programului si valoarea lui trecuta la aceeasi data in RJIP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Z in raport de gestiune zilnica Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai am o nedumerire. in raport de gestiune zilnica, incasarile, z-ul scos de casa de marcat, poate fi trecut in raport in ziua urmatoare? exemplu: aseara la ... (vezi toată discuția)
Contabilitate i.i florin_magdici florin_magdici Buna, Am cateva nelamuriri cu privire la preluarea unei I. I caen-comert prod alimentare si nealimentare, tigari, tutun pe scurt un chiosc de cartier Din ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal mai mic sau mai mare ana & maria ana & maria 1.se intimpla ca de citeva ori ca inchiderea de zi sa nu fie la fel cu monetarul, din cauza unor pene de curent sau daca se prinde rola de hirtie nu mai imi ... (vezi toată discuția)