avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Gestionar in concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Gestionar in concediu medical

Bună ziua si La multi ani de Ziua Muncii. Tocmai pentru că e zi liberă folosesc prilejul să pun și eu o întrebare.
Dacă gestionarul nu mai poate veni la serviciu din motive medicale, cine preia responsabilitatea gestiunii? (să presupunem că la întoarcerea din concediul medical constată diferente sau lipsuri)
Dacă la plecarea in concediu de odihna nu se numeste un înlocuitor si nimeni nu vrea să semneze procesul verbal de predare-primire gestiune, care ar fi mijloacele prin care respectivul gestionar să poata convinge (era să zic oblige) conducerea să numeasca un inlocuitor pe perioada concediului?
Cu speranta ca am fost destul de explicit, va doresc o zi buna,
Multumesc
Cel mai recent răspuns: doru_radoi , utilizator 13:17, 14 Ianuarie 2014
practic stim cu totii asta dar unde este prevazut???
Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2013
vieriteiramona, utilizator
Art. 4 C.mun.
(1) Munca forţată este interzisă.
(2) Termenul muncă forţată desemnează orice muncă sau serviciu impus unei persoane sub ameninţare ori pentru care persoana nu şi-a exprimat consimţământul în mod liber.
...
mersi
In aceeasi situatie ma confrunt si eu, amfost in concediu medical 2 luni, angajatorul nu a efectuat predarea-primirea catre o alta persoana in prezenta delegatului meu, bunurile au fost gestionate de toata lumea (si nu a semnat nimeni de nimic) si acum solicita sa iau parte la inventarul anual. Puteti sa imi spuneti ce lege (articol) atrage raspunderea angajatorului in cazul lipsei in inventar din cauza faptului ca nu a numit un alt gestionar interimar, asa cum precizati ? Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare primire gestiune ariana03 ariana03 Buna ziua, asa cum e prevazut in OMFP 2861/2009 pentru aprobarea Normelor privind organizarea şi efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, ... (vezi toată discuția)
Grav adam. adam. buna.. am o intrebare .. as vrea sa plec cu preaviz de la locul meu de munca actual ... sunt gestionar la un depozit iar directorul vrea sa ma puna sa semnez ... (vezi toată discuția)
Inventar Miliana Miliana Sunt proaspat angajata pe un post de operator facturare -gestionar la un mic depozit de birotica si papetarie. Spuneti-mi, va rog, daca preluarea gestiunii, ... (vezi toată discuția)