anyme a scris:
Ia mai lasa-ne cu textele astea despre sanctiuni si mai stiu eu ce. Primaria zice ca nu are norme de aplicare a sanctiunilor si voi aici le bagati oamenilor in cap ca da. Administratora din blocul meu nu este atestata. Cei din bloc au reclamat la primarie, d-na de la biroul respectiv le-a zis ca le da hartie ca nu e atestata si AG sa o demita pentru ca ei nu pot da amenzi. A mai zis ca,singurul lucru pe care il poate face este sa o cheme la primarie si sa o sperie putin. Asa ca sfatul meu este, sa nu ii mai stresati pe cei de la primarie cu \\\\\\\"prostiile\\\\\\\" voastre si cora2006...
Va inteleg supararea dar confundati si dv problemele si "adrisantii". Daca administratora din bloc nu este atestata este treaba comitetului si a presedintelui sa o ajute sa se atesteze sau sa caute alt administrator. Adunarea generala nu demite administratorul ci demite presedintele si comitetul.
Apoi daca primaria ar amenda asociatia pentru ca nu are administrator atestat, amenda o primeste presedintele.
Mult mai important pentru proprietarii dintr-o asociatie este daca administratorul face ceea ce trebuie conform legii, daca administreaza bine treburile asociatiei, ca atestatul se poate obtine si in timp ce munceste ca administrator. Ce te faci cu un administrator care are atestat si nu-si face treaba si e total nepriceput!?
Reclamati-l pentru ce face rau, pentru lipsuri, greseli concrete in activitatea sa.
Doamne, ce destept esti si ce simt al umorului ai. \"adrisantii\" au facut reclamatie pentru neregulile d-nei si raspunsul a fost cel scris mai sus.Activeaza de 7 ani neatestata,dar nu asta au vrut sa reclame si va asigur ca nu confund absolut nimic,asa ca...
~ final discuție ~