avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces casco cu firma asigurari
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces casco cu firma asigurari

cat mai dureaza procesul daca sa facut expertiza auto sau audiat martorii si toate au iesit bine?? iar termenul trecut au depus cei de la asigurari 2 obiectiuni la expertiza pt expert si vor fi trimise raspunsurile de la expert pentru obiectiuni termenul acesta adica peste 2 saptamani! mai pot face inca o data obiectiuni?? cam cat mai dureaza??
Cel mai recent răspuns: ContSters273252 , utilizator 13:04, 7 Mai 2013
Poate dura inca un an, daca nu mai mult, pentru ca firma de asigurari poate face recurs daca nu-i convine solutia data de prima instanta. Incarcati-va cu rabdare !!!
dar mai pot face obiectiuni iar la expertiza dupa ce au facut o data ??si li sa raspuns la ele.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Mai 2013
ContSters273252, utilizator
i pot face, dar pot cere efectuarea unei noi expertize.
dar asta e a 2 a expertiza deja. firma de asigurari a facut o expertiza cand au avut dosarul de dauna in ancheta si au trimiso la instanta fiind motivul pt care nu mau despagubit. aceasta expertiza fiind cea propusa de mine si facuta de expertul instantei de judecata la care ei au facut obiectiuni si acum le raspunde expertul instantei.
Mai pot face alta expertiza ???adica fiind a 3 a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns experti la obiectiuni adi8165 adi8165 Buna ziua Am un caz de granituire in care s-o adus suplimentul la raportul de contraexpertiza de cateva luni in care s-a stabilit, intr-un final, linia de ... (vezi toată discuția)
Despagubire daune Paolo_30 Paolo_30 Intr-o ora de varf mergand in coloana am fost tamponat din spate de un atutoturism fiat stilo.Tipul a fost de acord sa-mi dea asigurarea ,am fost la ... (vezi toată discuția)
Se poate anula expertiza tehnica judiciara? Vasibv02 Vasibv02 Expertiza tehnica judiciara nu a ținut cont de acțiune, încuviințarea instanței, nu mi sa permis acces la măsurătoare in anumite apartamente, îmi aduce ... (vezi toată discuția)