cat mai dureaza procesul daca sa facut expertiza auto sau audiat martorii si toate au iesit bine?? iar termenul trecut au depus cei de la asigurari 2 obiectiuni la expertiza pt expert si vor fi trimise raspunsurile de la expert pentru obiectiuni termenul acesta adica peste 2 saptamani! mai pot face inca o data obiectiuni?? cam cat mai dureaza??
Poate dura inca un an, daca nu mai mult, pentru ca firma de asigurari poate face recurs daca nu-i convine solutia data de prima instanta. Incarcati-va cu rabdare !!!
dar asta e a 2 a expertiza deja. firma de asigurari a facut o expertiza cand au avut dosarul de dauna in ancheta si au trimiso la instanta fiind motivul pt care nu mau despagubit. aceasta expertiza fiind cea propusa de mine si facuta de expertul instantei de judecata la care ei au facut obiectiuni si acum le raspunde expertul instantei.
Mai pot face alta expertiza ???adica fiind a 3 a.
Despagubire daune
Paolo_30
Intr-o ora de varf mergand in coloana am fost tamponat din spate de un atutoturism fiat stilo.Tipul a fost de acord sa-mi dea asigurarea ,am fost la ... (vezi toată discuția)