avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Citare gresita- motiv de contestatie
Discuție deschisă în Executare silită

Citare gresita- motiv de contestatie

Reclamantul care a promovat o actiune in pretentii a indicat o adresa gresita a paratului iar acesta nu s-a prezentat la judecata nestiind de proces. Reclamantul a depus la dosar doar o parte din documentele pe care le avea si care ii erau favorabile. Probe pentru parat nu s-au administrat neavand cine sa o faca iar actiunea reclamantului a fost admisa; termenul de recurs a trecut si se va ajunge la executare silita.

Ce mai poate face paratul in acest caz? Contestatia la executare daca s-ar face nu s-ar rejudeca speta iar reclamantul are acum titlu executoriu.
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 09:45, 3 Mai 2013
Puteti depune contestatie in anulare pe motiv de lipsa citare. Termenul de depunere a cererei este :
Art. 388

Termenul de introducere

Contestaţia în anulare pentru motivele arătate în art. 386 lit. a)-c) şi e) poate fi introdusă de către persoana împotriva căreia se face executarea, cel mai târziu în 10 zile de la începerea executării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare la iccj anju anju Daca s-a făcut contestatie in anulare la ICCJ impotriva unei hotarari definitive a acestei instanțe , Sectia penala, si nu s-a redactat motivarea ... (vezi toată discuția)
Ce este o contestatie in anulare palaghiacristinela palaghiacristinela am o prietena care este chemata ca parte vatamata in proces cu cineva ca inculpat pentru contestatie in anulare-fond-art.176C.p. si nu stie ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare Gabriel Pop Gabriel Pop Buna.Am rugamintea sa mi precizati in ce termen se poate face o contestatie in anulare de la data ramanerii definitive a unei decizii hotarari a - ... (vezi toată discuția)