avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Consemnare cautiune
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Consemnare cautiune

Legea insolventei Art.33 (3) "La cererea debitorului, judecătorul-sindic îi poate obliga pe creditorii care au introdus cererea să consemneze, în termen de 5 zile, la o bancă, o cauţiune de cel mult 10% din valoarea creanţelor."
Intrebarea mea este: cererea de consemnare a cautiunii trebuie sa faca parte din contestatia asupra starii de insolventa sau se face in mod separat?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Irina S. , utilizator 11:05, 5 Mai 2013
Prin contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia tardivitatii? ContSters40598 ContSters40598 Termenul pravzut de art.33 din procedura insolventei, este un termen imperativ, de decadere? Daca debitorul formuleaza contestatie impotriva cererii de ... (vezi toată discuția)
Cale de atac dupa ce s-a dispus intrarea in insolventa mdcc mdcc Buna ziua, va rog sa ma lamuriti,care este calea de atac dupa ce s-a declarant starea de insolventa a unei societati,apelul sau recursul?Si care este temeiul ... (vezi toată discuția)
Faliment danma danma Mi se cere falimentul de catre o firma de recuperat creante . Persoane necunscute mie au cumparat marfa de la o soc. folosind datele firmei mele cu stampila ... (vezi toată discuția)