avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata personal didactic auxiliar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata personal didactic auxiliar

Am avut 7 ani in invatamant si mi-am bagat CFP pe 1 an de zile. Mentionez k postul inca nu a fost scos la concurs desi a trecut peste 1 an de la CFP.
Directorul unitatii ma asteapta oricand la scoala pe post dar nu stiu daca cei de la ISJ imi da dreptul.
intrebare: Care are decizia de a ma intoarce pe post *intrucat am depasit cel 1 an CFP?
Sunt sanse sa fiu incadrata innapoi?
Imi trebuie aprobare de la ISJ pt a ma intoarce innapoi pe catredra sau totul depinde de directorul scolii?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:11, 15 Mai 2013
m-am interesat la scoala si cica depinde cum am incheiat in Revisal activitatea. daca este incheiata nu se mai poate face nimik...nici macar de ISJ nu depinde
Solicitati un extras Revisal de la angajator .. sau de la ITM, in cazul in care va este refuzat acest lucru ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedreptate in invatamant mahufelicia mahufelicia Buna ziua,astazi mi s-a dat sa traiesc o mare nedreptate,va rog sa-mi raspundeti si sa-mi dati solutii.In urma examenului national de titularizare din data de ... (vezi toată discuția)
Demisie teeo18 teeo18 sunt profesor la o scoala din mediul rural. de la 1 sept. 2014 am fost numita \\"politic\\" prin detasare director adjunct la acea unitate pe perioada de un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - pastrare post Valentina2002 Valentina2002 Sunt profesor suplinitor de limba engleza, in primul an de activitate in invatamant, la o scoala gimnaziala. Am promavat examenul de titularizare cu nota 7,81 ... (vezi toată discuția)