avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Demisie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Demisie

sunt profesor la o scoala din mediul rural. de la 1 sept. 2014 am fost numita "politic" prin detasare director adjunct la acea unitate pe perioada de un an. la 26 august 2014 m-am regasit pe lista noilor directori numiti prin detasare, fara ca eu sa mai doresc acest lucru. acum doua saptamani am depus la secretariatul ISJ o cerere prin care ceream intoarcerea mea pe catedra pe care functionam ca profesor, din data de 1.oct. 2015. au trecut deja doua saptamani si eu nu am primit nimic de la ISJ, eu continuand sa functionez ca director adjunc.....desi nu mai doresc acest lucru. ce ar trebui sa mai fac sa pot scapa odata de aceasta functie?

Alte discuții în legătură

Demisie functie - director Cecilia P Cecilia P Decizia mea ca director este pe detasare in interesulu invatamantului pana la organizarea concursului, nu mai tarziu de 31 aug 2011. Am depus la ISJ un act ... (vezi toată discuția)
Bună seara! din anul 2006 sunt titulara pe catedra de limba ... Ianina Pro Ianina Pro Bună seara! Din anul 2006 sunt titulara pe catedra de limba romana dintr-o școală din Penitenciar, acea școală avea personalitate juridică atunci. Acum ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de detaºare în interesul învãþãmântului dcaliman dcaliman Sunt titular în învăţământ la o şcoala aflata la 20 km de domiciliu, la şcoala din loc. de domiciliu sunt clase simultane, şi pe catedra in ... (vezi toată discuția)