AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

Adolfina Pop 
	    	Consultant fiscal

Adolfina Pop 
	    	Consultant fiscal	    

~ final discuție ~
 emil6702	                   

Buna seara,
Mai stie cineva temeiul legal al raspunsului la intampinare dupa VECHIUL Cod de Procedura Civila?
Va multumesc. (vezi toată discuția)
	                    emil6702	                   

Buna seara,
Mai stie cineva temeiul legal al raspunsului la intampinare dupa VECHIUL Cod de Procedura Civila?
Va multumesc. (vezi toată discuția)

vrica	                   

Ieri am vazut pe site ca unui dosar in pretentii depus in Octombrie s-a stabilit termen in Ianuarie dar pina acum nu am primit Intampinarea daca a fost depusa ... (vezi toată discuția)
	                    vrica	                   

Ieri am vazut pe site ca unui dosar in pretentii depus in Octombrie s-a stabilit termen in Ianuarie dar pina acum nu am primit Intampinarea daca a fost depusa ... (vezi toată discuția)

Lungu Constantin	                   

Daca parata a depus intampinarea in data de 12.10.2012 iar ziua procesului a fost in data de 16.10.2012 se poate invoca exceptie pe procedura deoarece nu a ... (vezi toată discuția)
	                    Lungu Constantin	                   

Daca parata a depus intampinarea in data de 12.10.2012 iar ziua procesului a fost in data de 16.10.2012 se poate invoca exceptie pe procedura deoarece nu a ... (vezi toată discuția)