avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită poprire trimisa de CAR
Discuție deschisă în Executare silită

poprire trimisa de CAR

buna ziua!Am o salariata pentru care am primit o somatie de plata din partea unui C.A.R ,nu si-a achitat ratele rezultate dintr-un imprumut.Cum procedez ,ii fac poprire pe salariu in baza acestei somatii de plata?
Cel mai recent răspuns: ggina , utilizator 14:23, 7 Mai 2013
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire si contract de c.a.r Filip Alexandru Filip Alexandru Prezint urmatoarea situatie: Un angajat are un contract de C.A.R iar la cererea si in baza angajamentului sau expres, i se opreste ( nu porire ) lunar 100% ... (vezi toată discuția)
Institutia poate face retineri din salariu la solicitarea car? oanaportar oanaportar O salariata a institutiei noastre a incheiat un Contract de imprumut cu un CAR in care, la modalitatea de achitare a ratelor lunare, salariata a bifat ... (vezi toată discuția)
Executare silita angajat lilyanne lilyanne Am primit la firma o instiintare pentru un angajat cu o hotarare judecatoareasca emisa pe numele unui angajat de la un IFN pentru suma de 2200 lei. Imi ... (vezi toată discuția)