avem centrala proprie, am facut instalatie separata, vreau sa bag la intretinere 3 persoane(eu,sotia,si o fata) plus 3 persoane la care sa platesc intretinere sa particip mai mult la cheltuielile scarii. Sper sa fie totul bine.
Cam asa ceva... Noi avem in asociatie un ap. la parter, transformat in Frizerie-Coafor, deci cam ce aveti dvs. pe-acolo. Faza este ca au intrare separata, cu aprobare de spatiu cale de acces de la Consiliul Local - deci plateste ceva impozit pentru folosinta, cred ca aprox. 5 mp. cale de acces.
In fine, am incheiat o conventie cu proprietarul spatiului (patronul firmei). Are 3 angajate permanent si am convenit sa mai ”bage” la intretinere inca 4 persoane, deci total 7 persoane carora li se repartizeaza cheltuieli cu energia el. pe spatiul comun (inclusiv lift, desi nu il folosesc), platesc salubrizare si eventualele ”diferente” la apa/canal, cand este cazul. In plus, in conventie s-a stipulat ca firma se ocupa de intretinerea spatiului verde - aici chiar are interes sa fie ceva frumos, iar iarna, inlatura gheata, zapada (obligatie si de CL pentru aceste firme). Cred ca nu am uitat nimic, dar in general asta e. Lunar emit factura. Practic, dvs. intre anumite limite, puteti sa dispuneti cum doriti de proprietatea dvs., adica ati schimbat destinatia de locuinta in spatiu cu alta destinatie, pentru a va castiga painea cea de toate zilele.
Sa fiti sanatosi!
Multumim, am prins curaj acum. Maine ne ducem la asociatia de proprietari ca sa ne incheie foaia cu semnaturi , acolo nu sunt probleme ca Doamna este foarte cumsecade.
Sanatate multa celor care ne-au raspuns dar si celor care nu ne-au raspuns.