FLORIN MIHAI DAN 
	    	Consilier juridic

FLORIN MIHAI DAN 
	    	Consilier juridic	    

Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari

Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari	    

~ final discuție ~
 cordis claudia	                   

Va rog sa-mi spuneti care sunt contributiile pe care le plateste un angajator srl-d pentru un angajat cu salariul minim pe economie si comparativ un srl normal  (vezi toată discuția)
	                    cordis claudia	                   

Va rog sa-mi spuneti care sunt contributiile pe care le plateste un angajator srl-d pentru un angajat cu salariul minim pe economie si comparativ un srl normal  (vezi toată discuția)

danielas78	                   

O societate s-a infiintat ca SRL-D in luna decembrie 2014.
Din pacate nu a notificat in scris OTIMMC priviind infiintarea sa ca microintreprindere cf.art.4 ... (vezi toată discuția)
	                    danielas78	                   

O societate s-a infiintat ca SRL-D in luna decembrie 2014.
Din pacate nu a notificat in scris OTIMMC priviind infiintarea sa ca microintreprindere cf.art.4 ... (vezi toată discuția)

ovidiu1113	                   

Buna ziua 
Am  2 intrebari legate de SRL-D
1.Dupa ce am inregistrat firma la registru comertului ce declarati trebuie sa depun la finante?
2.In lege scrie ... (vezi toată discuția)
	                    ovidiu1113	                   

Buna ziua 
Am  2 intrebari legate de SRL-D
1.Dupa ce am inregistrat firma la registru comertului ce declarati trebuie sa depun la finante?
2.In lege scrie ... (vezi toată discuția)