avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL laborator prajituri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL laborator prajituri

Singura posibilitate de a face prajituri si tortusi acasa si sa le vand e un SRL? Ce conditii trebuie sa indeplinesc? A factu careva si ma poate ajuta cu detalii in legatura cu spatiul?! pot face acasa in aparament, trebuie spatiu special amenajat, care sunt conditiile pe care spatiul trebuie sa le indeplineasca?
M-a interesat si sa fac PFA nu pot ca nu am curs de cofetar, si sa fac prajituri sau torturi la domiciliul clientului mi s-a spus ca nu exista asa ceva.
Va rog din suflet sa ma ajutati cu idei, lamuriri, sfaturi.
va multumesc

Alte discuții în legătură

Ajutor in infiintarea unei societati iuliamarin iuliamarin Buna ziua, Vreau sa imi deschid o afacere, un PFA sau un SRL-D, si va rog, daca ma puteti indruma spre a alege optiunea cea mai corecta. Doresc sa fac ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru pfa ionut4ionut ionut4ionut Am facut un curs de cofetar si doresc sa deschid un PFA . Voi face torturile si prajiturile la domiciliul clientului (pentru a nu avea nevoie de ... (vezi toată discuția)
Laborator prajituri la comanda anomarairam anomarairam Buna ziua, intentionez sa imi deschid un mini laborator de productie torturi si prajituri la comanda, as dori sa stiu ce autorizatii trebuie sa am. Laboratorul ... (vezi toată discuția)