avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Laborator prajituri la comanda
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Laborator prajituri la comanda

Buna ziua, intentionez sa imi deschid un mini laborator de productie torturi si prajituri la comanda, as dori sa stiu ce autorizatii trebuie sa am. Laboratorul vreau sa mi-l deschid in apartament, doar eu,administratorul, sa lucrez fara a fo angajata (am curs de cofetar patiser).
Am fost la DSV si mi-au spus, in mace, cam ce trebuie sa presupuna spatiul pentru a putea primi autorizarea din partea lor, aici nu vor fi probleme.
Dar nu stiu ce alte avize trebuie sa primesc si cea mai mare problema a mea este daca trebuie sa schimb destinatia spatiului de locuit in spatiu de productie sau comercial si ce presupune acest lucru.
Multumesc frumos si va rog, daca puteti, sa ma ajutati cu cateva informatii.
Cel mai recent răspuns: anomarairam , utilizator 13:41, 11 Februarie 2015
Buna ziua,
Va va trebui fie un SRL (forma spre care va indemn) fie PFA.
Dupa infiintarea societatii va sfatuiesc sa va adresati in scris DSV, DSP, Pompieri, solicitatand in scris raspunsul.
Buna ziua, am infiindat un SRL,la care trebuie sa schimb obiectul principal de activitate in productia de produse zaharoase (ceva de genul, nu stiu exact codul CAEN), am fost la DSV si am discutat, mi-au spus ce am de facut sa fie ok pentru ei, in afara de ei mai trebuie autorizatii de la Pompieri, SANEPID, Mediu si acordul de functionarede laprimarie? sau nu de la toate acestea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor in infiintarea unei societati iuliamarin iuliamarin Buna ziua, Vreau sa imi deschid o afacere, un PFA sau un SRL-D, si va rog, daca ma puteti indruma spre a alege optiunea cea mai corecta. Doresc sa fac ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru pfa ionut4ionut ionut4ionut Am facut un curs de cofetar si doresc sa deschid un PFA . Voi face torturile si prajiturile la domiciliul clientului (pentru a nu avea nevoie de ... (vezi toată discuția)
Incadrare cod caen laborator sau cafenea? MituMarius07 MituMarius07 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Doresc sa deschid o cafenea unei voi vinde produse de patiserie/cofetarie servirii unei cefele. ... (vezi toată discuția)