avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare contract

Buna ziua

la un contract individual de munca in care se prevedea ca angajatul lucreaza la sediu angajatorului, se poate face act aditional prin care sa se modifice locul muncii si sa se prevada ca anagajatul va lucra la domiciliu sau ( bineinteles cu includerea celorlalte elementelor de la art 109)?
Cel mai recent răspuns: zxz19 , utilizator 15:56, 9 Mai 2013
Da, se poate face aceasta modificare de c.i.m. .. Potrivit art.41 alin.3 C.mun., modificarea contractului individual de muncă se referă la oricare dintre următoarele elemente:
a) durata contractului;
b) locul muncii;
c) felul muncii;
d) condiţiile de muncă;
e) salariul;
f) timpul de muncă şi timpul de odihnă.
multumesc

in revisal se poate alege felul CIM doar la angajare, pe parcurs nu se poate modifica #-o
Oupss ..o noua eroare a cestui program .... in acest caz, va trebui incetat primul c.i.m. si incheiat un nou c.i.m. cu munca la domiciliu ..
Locul muncii nu are legatura cu felul CIM (determinat sau nedeterminat).
Tipul CIM se poate modifica prin corectie, inscriind ca data de la care va produce efecte data prevazuta in actul aditional. Nu cred ca ar trebui incetat un CIM pt erorile de programare in cadrul Revisalului.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2013
Florin Cioca, Consilier juridic
De ce sa încheierem un nou contract? Doar pt ca programul are o Eroare tehnica - legea nu se modifica.

Alte discuții în legătură

Modificare perioada in contractul individual de munca Volentir Mircea Volentir Mircea Asociatia de proprietari a incheiat in urma cu 2 ani un contr. individ. de munca pe perioada nedeterminata cu o persoana pt postul de administrator. Am dori sa ... (vezi toată discuția)
Transformare cim perioada determinata in nedeterminata mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Cum pot transforma CIM din durata determinata in durata nedeterminata fara a se pierde nici o zi de lucru pentru salariat? Este suficient un act ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata Radu Aura Radu Aura Rog lamuriri pentru urmatoarea speta: CIM-ul pe perioada determinata a unui salariat va expira la data de 25.10.2013 dupa 36 luni. Se poate incheia un alt ... (vezi toată discuția)