avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acordare pensie alimentara minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acordare pensie alimentara minor

buna ziua,in cat timp se acorda pensia alimentara dupa castigarea procesului de custodie si pensie alimentara?

Buna ziua,
Puteti solicita ca toata restanta sa va fie platita o data dar, omeneste este sa-i acordati o esalonare cat de cat adica, in afara pensiei curente sa plateasca si o parte din restanta.
esalonarea o puteti aprecia la 3-6 luni astfel incat sa fie omeneste posibil sa plateasca.
Somatia o trimiteti recomandata cu confirmare de primire la el acasa si la locul sau de munca.
Daca nu are loc de munca va trebui sa faca rost de bani, asta este.
av. Gabriel Klein Kiritescu

ok,am inteles,dar aceasta somatie o fac eu pe o simpla hartie?sau cum trebuie?inca odata va spun ca nu am avut de a face cu asa cv pana acum, iar cu plata esalonata,omeneste,nu ar merita din cauza ca nici el nu a fost om cu copilul lui,l.a abandonat la nici 2 luni dupa nastere,iar acum am aflat ca in 2-3 luni o sa i se nasca alt copil,ce inseamna asta?ca o sa se injumatateasca procentul de 25% din minimul pe economie?
O puteti formula dumneavoastra dar idealul este sa discutati cu avocatul care v-a reprezentat si care sa o formuleze.
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Are alte bunuri tatal?
Ca sa-l executati.
Altfel, daca nici salariu, nici bunuri, greu... cu plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finalizare divort Marku Florin Marku Florin Buna ziua,as dori sa stiu ce ar mai trebui sa fac pentru a finaliza divortul meu.Mentionez ca am primit sentinta pronuntata in 30.05.2013,mai este drept de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- retragerea plangerii pentru abandon voicudianaalina voicudianaalina buna ziua! ma numesc alina si doresc sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea problema. am trait in concubinaj cu un baiat si avem o fetita de 2 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa 18 ani andrusca16 andrusca16 Ce se intimpla cu pensia alimentara dupa ce implinesti 18 ani ? Mentionez ca parintii mei sunt divortati iar prin hotarire judecatoreasca tatal meu era obligat ... (vezi toată discuția)