avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sfaturi pentru infiintarea unui muzeu
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sfaturi pentru infiintarea unui muzeu

Buna ziua.
Am o colectie mare de obiecte legate de IT ( de la cele mai vechi pana la cele mai noi) si as vrea sa deschid un muzeu. As dori sa stiu care ar fi cea mai buna forma de organizare ( asoc. non profit, srl, ..) si daca as putea sa beneficiez de fonduri europene in acest scop. De asemenea as dori ca muzeul sa se autofinateze prin vanzari de bilete sau inchirierea colectiei pentru expozitii in alte orase/tari dar sa primeasca bani si din donatii.. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:35, 10 Mai 2013
Puteti sa deschideti pe structura unui ong. Pe ong puteti sa atrageti fonduri pe finatare europeana, nationala dar si donatii si sponsorizari. Cititi informatii la adresa urmatoare si pentru amanunte luati legatura cu cei de la directia judeteana de cultura.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de sponsorizare adrianaduceac adrianaduceac Sunt diriginta la o clasa de a XII-a si organizam balul bobocilor. Intampinam probleme in ceea ce priveste obtinerea de sponsorizari deoarece nu stim exact in ... (vezi toată discuția)
Activitati asociatie non-profit fara personalitate juridica ContSters423305 ContSters423305 Buna ziua, As dori sa aflu daca o asociatie non-profit fara personalitate juridica poate obtine finantari, donatii sau sponsorizari pentru a desfasura ... (vezi toată discuția)
Diferente intre ong si asociatie sportiva! ContSters96325 ContSters96325 Buna ziua tuturor Am nevoie de sfatul unor persoane calificate in domeniu ptr a primi niste sfaturi si ptr a fi lamurit.Precizez ca nu am studii in domeniul ... (vezi toată discuția)