Va rog foarte mult domnilor avocati sau colegilor de suferinta care au trecut printr-un proces de reducere a pensiei alimentare cum as formula citeva intrebari la interogatoriu.Banuiesc ca nu poate sa fie de forma:esti de acord sa reduc pensia alimenatara?
Intr-o actiune privind reducerea cuantumului pensiei de intretinere minor, trebuie motivata de ce solicitati (aveti inca alti copii minori in intretinere sau veniturile D-voastra au devenit la in plafon mai mic decat cel pe care il aveati la procesul prin care s -a stabilit pensia de intretinere); Intrebari la interogatoriul vor fi legate de cuantumul veniturilor si nr. de copii Este adevaray ca obtineti un venit de...? Nu este necesar sa intrebati daca este deacord sau nu cu reducerea cuantumului pensiei de intretinere. Ok.
Am schimbat locul de munca de 7 luni si am salariu mult mai mic;din aceasta cauza am facut cerere de reucere a pensiei de intretinere si nu stiu cum sa formulez intrbarile de la interogatoriu .Mentionez ca nu am avocat si de aceea cer pareri.Multumesc
E rau. S-a incuviintat o astfel de p;roba? Mare mirare, ma intreb de ce...
Intrebati-o daca e de acord. Care sunt nevoile lunare constante ale copilului? Chestiuni de determinare a sumei necesare de bani.
Din pacate, poate sunt sfaturio bune, poate nu, caci nu stiu ce ati cerut, ce doriti... intrebarile au legatura directa cu ce scrie in actiune. Ne puteti spune cum a admis instanta o astfel de proba?
Nu inteleg de ce va mirati?Ce este gresit?Nu am termenii juridici necesari caci nu mai intrebam pe forum ! Deci ce sa inteleg?ca trebuia sa scriu in cerere ca o chem personal la interogatoriu?
Nu poate fi citata decit asa?Multumesc !