avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reclamatie abuz politie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reclamatie abuz politie

ce poate sa pateasca un politist daca a venit la mine acasa cu mascatii nelegal? iar a colaborat cu un procuror si m au tepuit,m au trimis in judecata fara motive intemeiate si nu au aplicat o lege in timpul urmaririi penale..
unde sa depun plangerea? la DNA?

Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 17:20, 13 Mai 2013
Instanta de judecata ce solutie a pronuntat la rechizitoriul pe care il apreciati drept "fara motive intemeiate si nu au aplicat o lege in timpul urmaririi penale.."

Din cate am inteles ati fost condamnat definitiv.
Nu puteti face nimic.
Incercati sa reformulati si sa postati o intrebare inteligibila.
ynocentta a scris:

Instanta de judecata ce solutie a pronuntat la rechizitoriul pe care il apreciati drept "fara motive intemeiate si nu au aplicat o lege in timpul urmaririi penale.."
am fost condamnat,dar am facut contestatie in anulare avand in vedere faptul da nu au aplicatg legea ert 74 ind.1.....si am fost eliberat pana rezolvarea contestatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva unui politist oltul oltul ce poate sa pateasca un politist daca a venit la mine acasa cu mascatii nelegal? iar a colaborat cu un procuror si m au tepuit,m au trimis in judecata fara ... (vezi toată discuția)
Mascatii la un nevinovat pici80 pici80 am un prieten care intr adevar a comis infractuini,nu este condamnat,intotdeauna ws a dus la polir\\tie cand a primit citatii...iar intr o zi,cand nu a fost ... (vezi toată discuția)
Apel nefăcut de parchet viorelv viorelv La apelul declarat de catre persoana vătămate si de catre inculpat nu trebuia sa se adauge si apelul parchetului care a emis rechizitoriul fiind vorba despre ... (vezi toată discuția)