avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuarea unei persoane si anularea cartii sale de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuarea unei persoane si anularea cartii sale de identitate

buna ziua,
acum aproximativ 25 de ani am luat o persoana in spatiu.
va rog sa-mi spuneti care este procedura prin care o pot scoate
mentionez ca proprietari suntem eu si sotul meu.doar unul din noi a fost cu acea persoana la politie cand i s-a emis buletinul
cu multumiri
Incercati sa-i gasiti un loc in camin/azil sau s-o convingeti s-o mutati la socri ( ei cu ce-au gresit ? :) ) . Puteti sa cereti punerea sub interdictie si veti putea decide in locul ei.

Puteti incerca o actiune in evacuare, insa nu stiu daca puteti reusi.. va e si mama adica legal ii datorati intretinere, e si bolnava.

Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2013
gi-jane2, moderator
e bolnava si nu prea*cu pensionarea aceea pe caz de boala la 45-50 de ani nu stiu ce sa mai zic, nu prea i-a placut nici munca,lucra la o cooperativa ,facea martisoare, daca n-ar consuma si alcool as zice, imi spuneti ca trebuie sa am grija de ea , ea m-a abandonat la nastere pe mine m-a crescut bunica...toti cunoscuti si toti vecinii m-au certat inclusiv sotul meu,ca am fost mult prea buni si toleranti cu ea ..asa as fi spus si eu daca auzeam de mama cuiva ,ca trebuie s-o ingrijesti- sunt o persoana extrem de miloasa de aceea s-au intamplat atatea lucruri.. ea toata viata s-a distrat cu cine si pe unde a vrut acum are 70 de ani arata ca de 50 si nu se potoleste.
as vrea s-o duc la un azil are o pensie de 800 ron ,sunt dispusa sa platesc diferenta , dar nu vrea ,face tot timpul scandal.
nu ajungeam sa va scriu daca nu eram disperata.
Nu va zic eu ca trebuie sa va ingrijiti de ea, ci legea, dupa lege ii datorati intretinere, sa n-o lasati fara ajutor, etc.
Asa ar trebui.. sa cereti punerea ei sub interdictie si s-o internati la azil.
Dansa n-a avut casa ?

ce lege ma obliga s-o intretin?
fara ajutor ziceti ?????
in ultimii 25 de ani ne-am tot chinuit cu ea, mi-a creeat discutii majore cu sotul meu, care-i un om minunat , foarte bun, cu un suflet mare .....
in casa in care locuim noi si pe care am cumparat-o imediat dupa 90,locuiam-chirias de la icral-in urma demolarii,eu si bunica mea si in amintirea ei am tolerat-o atatia ani. ea cand venea dintr-o aventura de luni de zile. o batea si pe bunica pt ca o certa,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt major dar student, mama ma poate da afara din casa ? darksideliar darksideliar daca am 25 ani, sunt la facultate anul 1 (m-am inscris acum), si adresa din buletin este cea unde locuiesc in prezent.. ma poate da mama afara din casa ? stiam ... (vezi toată discuția)
Evacuare din locuinta a unei persoane fara domiciliu stabil la adresa mr2005 mr2005 Buna ziua, casa in care locuieste mama mea este proprietatea ei si a tatalui care este decedat.Din pacate nu am reusit sa facem succesiunea in urma decesului ... (vezi toată discuția)
Evacuare din locuinta nicoleta17 nicoleta17 Buna ziua, Mama mea a facut mutatie in apartamentul ei unei fiice divortate.Acum cateva saptamani aceasta a venit di Grecia insotita de un fost puscarias si ... (vezi toată discuția)