cine garanteaza dreptul de proprietate in Romania ? ce lege exista, unde sa caut .
sunt proprietarul unui teren, iar justitia lasa un infractor sa stea pe o parte din proprietatea mea fara acordul meu, refuzand inceperea urmaririi penale pentru tulburare de posesie !!!!
eu proprietar pe teren cu acte, intabulat , etc. iar ocupantul abuziv fara nici un act , doar cu povesti si declaratii mincinoase sta incontinuare bine merci pe proprietatea mea ca asa vrea justitia dreapta din tara noastra. este vreo lege care apara proprietatea ?
[Nu mai scrieti cu majuscule, incalcati Regulamentul de postare]
Va multumesc, dar daca tot se ajunge in instanta ce rol mai au politia si procuratura in aceste cazuri ? Tulburarea de posesie din codul penal ar trebui scoasa si pusa in codul civil.
Deci este doar o pierdere de tinp, bani si nervi, daca tot se ajunge in instanta. Mai clar decat este stipulata in lege tulburarea de posesie nici nu se poate!!! Dar cei care trebuie sa faca dreptate in aceste cazuri se pare ca mai trebuie sa faca multa scoala.
Evacuare ocupanti
Antik
Buna seara,
Am mostenit un imobil in cota de 100%,detin cadastru,intabulare si toate cele.
Pe linga acestea am mostenit si niste ocupanti care au carti de ... (vezi toată discuția)