ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

ContSters290705 
	    	Utilizator

ContSters290705 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Urban123	                   

Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean strain si detin cateva proprietati (apartamente si terenuri) iar dupa casatorie voi achizitiona alte bunuri.
Am ... (vezi toată discuția)
	                    Urban123	                   

Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean strain si detin cateva proprietati (apartamente si terenuri) iar dupa casatorie voi achizitiona alte bunuri.
Am ... (vezi toată discuția)

lore8000	                   

Buna ziua. 
In situatia in care o viitoare sotie detine inainte de casatorie o suma  importanta de bani  in banca sau o casa achizitionata inainte de ... (vezi toată discuția)
	                    lore8000	                   

Buna ziua. 
In situatia in care o viitoare sotie detine inainte de casatorie o suma  importanta de bani  in banca sau o casa achizitionata inainte de ... (vezi toată discuția)

miric	                   

Buna ziua .M am casatorit si am niste bunuri achizitionate inainte de casatorie printre care un apartament care este pe numele meu si care si dupa casatorie a ... (vezi toată discuția)
	                    miric	                   

Buna ziua .M am casatorit si am niste bunuri achizitionate inainte de casatorie printre care un apartament care este pe numele meu si care si dupa casatorie a ... (vezi toată discuția)