avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... H.G. 775/1998- AJUTOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

H.G. 775/1998- AJUTOR

Rog din suflet cine detine textul sau m-a poate ajuta cu H.G. 775/ 1998 , privind metodologia de aplicare a criteriilor de stabilire a salariilor, precum si actualizarile aferente, multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 5 Martie 2009
Intrati pe www.legestart.ro si gasiti si HG si metodologia de aplicare.
Va multumesc din suflet.
Hg nr.775/1988 a fost modificata prin H.G. nr.157/1999 pentru modificarea şi completarea Metodologiei de aplicare a criteriilor de stabilire a salariilor de baza intre limite şi a normelor de evaluare a performantelor profesionale individuale pentru personalul angajat in structurile administratiei publice locale şi in serviciile publice din subordinea acestora, aprobata prin Hotararea Guvernului nr.775/1998 , publicata in M.Of. nr. 117/22 mar. 1999.
elis a scris:

Hg nr.775/1988 a fost modificata prin H.G. nr.157/1999 pentru modificarea şi completarea Metodologiei de aplicare a criteriilor de stabilire a salariilor de baza intre limite şi a normelor de evaluare a performantelor profesionale individuale pentru personalul angajat in structurile administratiei publice locale şi in serviciile publice din subordinea acestora, aprobata prin Hotararea Guvernului nr.775/1998 , publicata in M.Of. nr. 117/22 mar. 1999.
Va multumesc, mi-a fost de mare ajutor.O singura intrebare as mai avea-----HG 775/1998 poate fi aplicata pentru salariatii unei Regii de Transport, ce este subordonata Primariei???----
Da , se aplica si in cazul acestei Regii de Transpirt intrucat este subordonata Primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare personal marilenacirlig marilenacirlig buna ziua, ma confrunt cu o mare problema: imi trebuie si mie o [b]evaluare de personal[/b] in cadrul unei societati pentru ca am nevoie la facultate sa o ... (vezi toată discuția)
Salarizare personal contractual OANAALIN OANAALIN Lucrez in cadrul unui consiliu local - personal contractual. In aprilie am implinit 2 ani de la ocuparea functiei. Poate cineva sa-mi spuna daca pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Pentru ce perioada sunt consilier juridic debutant? Ela_Cj Ela_Cj Buna ziua tuturor,sunt consilier jurdic la o primarie din 05.01.2009. Am fost incadrata ca si consilier juridic debutant cu mirificul salariu brut de 578 lei. ... (vezi toată discuția)