Am pus in vanzare intr-un oras mic, -statiune balneoclimaterica , un apartament 2 camere ,confort 1, la un pret real (40000eur),pt.care acum 1 an as fi primit pretul respectiv (am primit si oferte) ,insa acum de cand cu recesia, situatia stagneaza,nu mai sunt oferte, ma gandesc sa mai scad din pret,insa e aberant sa scad chiar pana la pretul unei colibe sau cort..
Se vorbeste despre o oarecare revenire la normal vizavi de raportul calitate -pret ,a situatiei in imobiliare in aceasta vara...
Mi-ar fi de mare folos,orice sfat,parere,..ce ati face in locul meu? Acum.
informeazate ce pret avea imobilul tau in 2003 ....acel pret este cel real,+ - 12%,iar investitile interioare au un ceficient de 22 % adica pt fiecare 10 dolari investiti vei recupera 2,2 dolari .
dk ai varianta de a inchiria e mult mai profitabil,depune efort pentru al promova in tara si international.
informeazate ce pret avea imobilul tau in 2003 ....acel pret este cel real,+ - 12%,iar investitile interioare au un ceficient de 22 % adica pt fiecare 10 dolari investiti vei recupera 2,2 dolari .
dk ai varianta de a inchiria e mult mai profitabil,depune efort pentru al promova in tara si international.
De regula criza financiara este urmata la interval de 1-2 ani de cea imobiliara.
Acum Abia trecem valul de criza financiara, val venit dinspre SUA.
Raportandu-ne la situatii similare din spatiul vestic, criza imobiliara nici nu a inceput la noi.
Astfel ca, cel mai bine ar fi, daca aveti o proprietate imobiliara sa o inchiriati pe termene scurte, eventual in regim hotelier. Mai ales daca este in statiune balneo-climaterica...puteti beneficia de sezoanele turistice.