Sotul este bolnav psihic, are schizofrenie paranoida - a fost internat la nebuni, ia tratament acum de acasa si are pensie. Acesta cu sora lui vor sa ne scoata pe mine si pe fiul nostru din casa si sa divorteze.
Noi (nici el) nu avem acte pe casa deoarece sora lui nu vrea sa ne lase jumate din casa.
Eu sunt maritata cu el de 24 de ani. Nu am niciun drept aici?
El de 6 ani nu lucreza deloc, nici pe langa casa nu face nimic. Eu lucrez si aduc tot in casa.
Mananca, bea pe banii mei si are vedenii, ma face curva mereu, noaptea nu doarme ma pandeste ca imi vin clienti :(
Cum am putea rezolva, ori sa il ducem la un spital sa il internam ori sa ramanem aici?
Politia din comuna noastra este prietena buna cu el si cand face scandal nu se baga. Daca sunam la 112 nu vin sa il ia.
Mai nou nu isi recunoaste baiatul.
Din experienta mea: pentru a-l putea interna intr-un spital de boli psihice, fara acordul lui (desi era diagnosticat cu dementa mixta), am avut nevoie de tutela. Am depus acte la Parchet/Judecatorie... a trebuit sa merg cu martori la Politie, sa merg la Comisia de Expertiza cu el... si a durat 7 luni si jumatate pana am obtinut calitatea de tutore. Nu am reusit sa-l internez, fiindca a murit... Deci daca mergi pe aceasta cale, dureaza foarte mult timp (pt ca doctorii, politistii, judecatorii au concedii). Daca lucrezi, lasa averea, fiindca nu duci nimic cu tine, ai grija de viata ta si a copilului.
Casa de boli mintale
alina81
Care este procedura sa trimiti un tata nebun la casa de boli mintale? Vorbesc serios. Cum se poate dovedi ca nu este in deplinatatea facultatilor sale mintale? ... (vezi toată discuția)