avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin, urmarire penalã. Am declarat un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin, urmarire penalã. Am declarat un alt loc de muncã, ce efecte poate avea acest lucru?

buna dimineata,

am un dosar penal pentru furt din magazin, am fost dusa la politie si amprentata, fotografiata, mi s-au luat declaratii si cred ca acum sunt urmarita penal. Mi-au spus ca mi-a trecut glontul pe la ureche si ca data viitoare va fi grav
Politia sau parchetul vor informa angajatorul in speta Ministerul apararii eu fiind angajat la ei (functionar public)? mentionez ca politia nu mi-a cerut detalii despre angajator m-au intrebat cu ce ma ocup si am spus ca sunt consilier la o firma.
Daca primesc amenda administrativa cei de la minister vor afla daca vor face verificari in cazier?
din pacate nu stiu nimic de dosar politia a spus ca ma contacteaza dar de la inceputul lunii nu ma contactat nimeni
nici nu stiu ce sa fac sa astept sa ma sune sau sa angajez un avocat, stiu doar ca politistul mi-a spus ca are foarte multe cazuri de acest fel
Art 90 cod penal.- Înlocuirea răspunderii penale nu se poate dispune dacă făptuitorul a mai fost anterior condamnat sau i s-au mai aplicat de două ori sancţiuni cu caracter administrativ. Condamnarea se consideră inexistentă în situaţiile prevăzute în art. 38.

Se pot da doar 2 amenzi administrative pentru furt conform legii ?
Ptr.D-L Vochita! Era o intrebare?Sau asta ati constatat d-voastra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o mare problema legata de aceasta procedura. in ... Grigore91 Grigore91 Buna ziua, am o mare problema legata de aceasta procedura. In anul 2013 - 2014 am fost la kaufland am facut cumparaturi iar la casa am uitat sa ... (vezi toată discuția)
Furt carrefour si neinceperea urmaririi penale Daniele333 Daniele333 Buna ziua,acum 2 ani eram cu o prietena in Carrefour si a inceput ea sa-mi spuna ca a furat de mai multe ori de la ei fara ca sa fie prinsa si mi-a zis sa ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket / cazier ContSters292108 ContSters292108 Buna ziua! Am si eu o mare problema. Am fost prinsa furand din supermarket niste produse cosmetice in valoare de 75 de lei, pe care nu le-amprezentat la casa ... (vezi toată discuția)