avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin, urmarire penalã. Am declarat un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin, urmarire penalã. Am declarat un alt loc de muncã, ce efecte poate avea acest lucru?

buna dimineata,

am un dosar penal pentru furt din magazin, am fost dusa la politie si amprentata, fotografiata, mi s-au luat declaratii si cred ca acum sunt urmarita penal. Mi-au spus ca mi-a trecut glontul pe la ureche si ca data viitoare va fi grav
Politia sau parchetul vor informa angajatorul in speta Ministerul apararii eu fiind angajat la ei (functionar public)? mentionez ca politia nu mi-a cerut detalii despre angajator m-au intrebat cu ce ma ocup si am spus ca sunt consilier la o firma.
Daca primesc amenda administrativa cei de la minister vor afla daca vor face verificari in cazier?
Daca sunteti fct public suspus legii 188, nu militar, nu fctar public cu statut special, aveti aceeasi obligatie : de a anunta angajatorul. pentru ca daca veti fi trimisa in judecata ( infractiune savarsita cu intentie) raporturile dumneavoastra de serviciu se vor suspenda de drept.
Asumati-va responsabilitatea si anuntati angajatorul. Ca s-a recuperat prejudiciul..nu are nicio relevanta acum..va avea relevanta la individualizarea pedepsei daca se ajunge acolo. Oricum, sa aveti avocat bun.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Mai 2013
ContSters181220, utilizator
Conform art. 90 cod penal doar la doua amenzi administrative avem dreptul ?
Se pot aplica si 3 amenzi administrative sau mai multe...
Nu exista un drept prevazut de lege in acest sens...
Doamna, dumneavoastra persistati in a deschide diverse subiecte pe aceeasi tema si in a spera ca daca primiti doar o amenda ( cam nejustificat sperati asta, totusi ati comis un furt calificat - mai grav decat un furt simplu) si ascundeti mizeria sub pres.
Nu este deloc asa si dumneavoastra, in calitatea pe care o aveti ar trebui sa stitit asta.
In HG 585/2002 scrie f clar ca nu puteti avea nici macar amenzi - tocmai pentru a se contracara ceea ce dvs ati numit emiterea de autorizatii unor oameni cu tendinte infractionale. Iar la prelungirea autorizatiei, indiferent de ce ati bifa in formular se va verifica in bazele de date. Unde se va vedea clar ca ati fost cercetata. Se vede si cand primiti o neincepere a urmariririi penale, daramite o amenda. Dumneavoastra, mai mult decat oricine, ar trebui sa cunoasteti faptul ca v-ati asumat niste responsabilitati speciale si, in consecinta, sunteti si supusa unor masuri speciale. Deci oricum se va afla. Si cu cat se afla mai tarziu e cu atat mai rau. Repet: asumati-va responsabilitatea faptelor dumneavoastra! E spre binele dumneavoastra, sa nu va complicati situatia mai mult.
da domnule goethe sper la o amenda administrativa asta e am gresit voi plati, iar in legatura cu accesul daca vedeti este vorba doar de sanctiune contraventionala, voi fi judecat asta e nu pot ace nimic dar omul se poate schimba de ce treb sa fiu catalogata infractoare toata viata.
ps: este singurul topic deschis de mine

ART. 160
Constituie elemente de incompatibilitate pentru accesul solicitantului la informatii
secrete de stat oricare din urmatoarele situatii:
b) are antecedente penale sau a fost sanctionat contraventional pentru fapte care indica
tendinte infractionale;

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o mare problema legata de aceasta procedura. in ... Grigore91 Grigore91 Buna ziua, am o mare problema legata de aceasta procedura. In anul 2013 - 2014 am fost la kaufland am facut cumparaturi iar la casa am uitat sa ... (vezi toată discuția)
Furt carrefour si neinceperea urmaririi penale Daniele333 Daniele333 Buna ziua,acum 2 ani eram cu o prietena in Carrefour si a inceput ea sa-mi spuna ca a furat de mai multe ori de la ei fara ca sa fie prinsa si mi-a zis sa ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket / cazier ContSters292108 ContSters292108 Buna ziua! Am si eu o mare problema. Am fost prinsa furand din supermarket niste produse cosmetice in valoare de 75 de lei, pe care nu le-amprezentat la casa ... (vezi toată discuția)