avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita pensie de intretinere
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita pensie de intretinere

Buna ziua,
pentru o pensie de intretinere copil,daca debitorul nu este inregistrat la casa de pensii ca si angajat,se poate merge la executor pentru a obtine drepul copilului conf sentintei judecatoresti?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 08:26, 18 Mai 2013
Se poate merge la executor, in orice situatie. important este ca debitorul sa aiba bunuri. Dar, mai bine faceti plangere penala, neplata termen de 2 luni a pensiei de intretinere este infractiune. Asta il face mai cooperabil pe tatal uituc.
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2013
ContSters214341, utilizator
Sau din contra, mai suparat si frustrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie alimentara- cum pot recupera pensia restanta ? roxanaioana2013 roxanaioana2013 buna ziua.mam divortat in 2011,in urma casatoriei a rezultat un minor....instanta a decis ca tatal copilului sa dea pensie alimentara 170 ron.de atunci si pana ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara AdrianaEnescu AdrianaEnescu In cazul in care fostul sot nu mi-a platit pensia de intretinere pentru copil de un an si doua luni si doresc majorarea acestia, pot solicita si majorarea ... (vezi toată discuția)
Cum obligi părintele nerezident fără loc de muncă să plătească pensia de întreținere? Valy79 Valy79 Buna ziua !daca judecătorul a obligat un ,,tatic ,,sa plătească pensie alimentara dar el n o face dar nu are loc de munca cu carte de munca poate fi obligat ... (vezi toată discuția)