avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Prelungire acord cadru
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Prelungire acord cadru

Am un acord cadu de lucrari cu o perioada de 2 ani si as dori sa-mi dati cateva indicatii cum pot face sa prelungesc aceasta durata (in conditiile in care am gasit specificat in legislatie ca durata unui acord cadru poate fi de maxim 4 ani si... atat.)
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 11:12, 7 Iunie 2013
da, este de 4 ani, cu conditia sa o fi stabilit la initierea procedurii.

Din cate stiu, nu poate fi prelungit. este un contract pe durata determinata cu x operatori economici.

Depinde cu cat vreti sa prelungiti.

Exista o solutie: cf art 31 din OUG 34, puteti atribui un contract subsecvent in baza acordului cadru prezent. Pentru ca atribuit nu inseamna finalizat. Finalizarea poate fi facuta si dupa expirarea acordului cadru.

Dar nu pana la 4 ani, desigur...
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2013
soazig, utilizator
Pot atribui un contract subsecvent in baza acordului cadru de 2 ani pe care il avem astfel incat sa nu depaseasca cei 4 lani "legali",daca in momentul respectiv nu avem banii necesari? Stiu ca pentru incheierea acordului -cadru nu esti conditionat de existenta banilor insa pentru contractul subsecvent da .
Nu.
art.94 din HG 925

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motive temeinice pt prelungire per. evaluare oferte liliann liliann Pentru prelungirea cu 20 de zile a perioadei de evaluare a ofertelor in cazul unei licitatii deschise, trebuie sa se intocmeasca o nota justificativa cu ... (vezi toată discuția)
Acord - cadru vizamali vizamali Am incheiat un acord-cadru de furnizare produse cu valabilitate de 2 ani . Pe perioada de valabilitate a acestui acord cadru nu s-a incheiat niciun contract ... (vezi toată discuția)
Acord cadru versus licitatie deschisa liliann liliann Pentru un contract de concesiune vrem sa avem un consultant juridic (noi fiind autoritatea publica). Pt prestarea serviciilor de consultanta juridica mi s-a ... (vezi toată discuția)