avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este sporul daca lucrezi in tura continua?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este sporul daca lucrezi in tura continua?

Buna ziua!

La mine la serviciu a inceput sa se lucreze 2 zile schimbul 1, 2 zile schimbul 2, doua zile schimbul 3 si doua zile libere. Pentru asta primim un spor salarial de 2% si vreau sa stiu daca angajatorul procedeaza corect. Mentionez ca lucrez in mediul privat.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 23 Mai 2013
Daca sunt peste 21 de salariati , atunci exista si posibilitatea de a se incheia un ccm la nivel de angajator, potrivit Legii nr.62/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent,va rog frumos am nevoie de ajutorul vostru!!! carmen_pitesti carmen_pitesti Buna ziua,am nevoie urgent de ajutorul vostru,va rog frumos. Lucrez la un supermarket din Pitesti,cu un program in cursul saptamanii impartit in doua ... (vezi toată discuția)
Spor pentru lucru in week-end piciul piciul sporul pe care il acord pentru lucrul in week-end urmat de doua zile libere il aplic doar pentru zilele lucrate in week-end, nu pentru toate zilele ... (vezi toată discuția)
Ore lucrate in week-end oana72 oana72 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca sunt obligata la plata unui spor pentru orele lucrate sambata, sau duminica ( 8 ore / zi) , in conditiile in care ... (vezi toată discuția)