avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sume de bani in valuta predate Politiei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

sume de bani in valuta predate Politiei

cine si unde se pot depune depune sume de bani in valuta predati Politiei de o persoana fizica care declara ca i-a gasit!as dori si prevederea legala privind depunerea acestora?
structura financiar din cadrul politiei poate deschide cont in valuta pentru aceasta suma ?
va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Mai 2013
adimiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:23, 18 Mai 2013
Buna ziua,
Se depun cu proces verbal la sectia de politie pe raza careia au fost gasiti banii.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare contestatie amenda AinurCosmin AinurCosmin Ce acte imi trebuie pentru a depune contestatia unei amenzi contraventionale pentru tulburarea linistii publice ?? (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere minori neplatita 2499 2499 Buna ziua, As dori sa stiu daca fac o plangere penala pentru neplata pensiei de intretinere a doi copii minori este obligatoriu sa ma prezint sau se ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de traversare sddn_46 sddn_46 Mi s-a intocmit un proces verbal de traversare fara ca sa fie adevarat. Bineinteles ca nu l-am semnat si nici nu s-au gasit martori pe moment sa-si dea datele ... (vezi toată discuția)