avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Depunere D221 si D200
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Depunere D221 si D200

O persoana fizica detine o suprafata de teren agricol de 40 ha din care 20 ha cu acte de proprietate si 20 ha cumparate de la terte persoane pe baza de antecontract fara finalizarea actelor de vanzare cumparare ,dar le lucreaza pe toate si a cultivat pe cele 40 ha cereale ,le lucreaza independent,fara vreo forma de asociere...ce declaratie depune 200 sau 221?

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale pentru activitatea de arendare teren zanionel zanionel am luat in arenda de la persoane din comuna pamant pe care l-am cultivat cu griu si fl.soarelui aprox.7 ha ,eu sant pers.fizica neautorizata am tractor ,plug ... (vezi toată discuția)
Impozit teren agricol alexandrunita alexandrunita Buna ziua. Detin 20 ha teren cu contract de arenda inregistrate pe interprindere individuala. Pana acum am platit impozit la venit real, anul acesta as dori sa ... (vezi toată discuția)
Cum se impoziteaza veniturile din activitati agricole in 2013? kres kres Buna ziua, As dori o opinie privind impozitarea veniturilor din activitati agricole pentru persoane fizice in 2013, in conditiile OG 8/2013, in cazul in ... (vezi toată discuția)