avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vanzare la pf in Ungaria
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vanzare la pf in Ungaria

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie la problema urmatoare:
suntem o editura de carti , care pana in prezent nu a avut vanzari numai catre persoane juridice, deci nu avem casa de marcat. In scurt timp va trebui sa participam la un targ de carte in Ungaria, unde vom vinde carti catre persoane fizice care vor solicita bon de casa. Ce pot sa fac?
Vanzarile vor avea loc evident in forinti.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 23:01, 5 Martie 2009
Conform legii, vânzarea cu amănuntul, chiar şi la expoziţie, trebuie făcută cu documente justificative, adică cu bon de la o casă de marcat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de macat pentru comparatorii persoane fizice si juridice Aritina Cirica Aritina Cirica Daca detin casa de marcat cu jurnal electronic,obligatorie de la 1 noiembrie 2018 si facturez si catre persoane juridice,e obligatoriu sa emit bon ... (vezi toată discuția)
Conventie civila sau contract comision ? feriteglas feriteglas Buna ziua, Sunt angajat cu norma intreaga si pe langa aceasta doresc sa vand cartile unei edituri, pe baza de comision de vanzari in cadrul unui targ la un ... (vezi toată discuția)
Borderoul de vanzari-incasari marcelsec marcelsec am un p.f.a.,neplatitor de tva si am o nelamurire cum sa completez registrul de incasari si plati !Mai exact cum pot face dovada ca am vandut in decursul ... (vezi toată discuția)