Gabriela Pintea a scris:
Pentru a verifica daca au fost avute in vedere toate veniturile dvs. (salarii, sporuri, indemnizatii etc.) va este necesar doar buletinul de calcul intitulat "date privitoare la activitatea in munca".
Solicitati acest buletin de calcul si carnetul de munca dupa ce veti primi decizia de recalculare. Toate veniturile inscrise in carnetul de munca sau evidentiate in adeverinte trebuie sa apara si in buletinul de calcul, in acelasi cuantum.
Consilier juridic,
Gabriela Pintea
doamna,:love1:
va multumesc pt replica
am buletinul de calcul.....atashat la prima decizie
stiu ca urmeaza a 2 a decizie, dupa completari...si mai stiu ca voi primi cartea de munca dupa primele taloane si primirea banutilor...e corect?
apoi o sa verific....cumva.....
stiu ca este un soft...si trebuie sa verifc doar daca s-a introdus corect totul acolo.....asta era prolema mea....daca voi stii eu singura sa fac asta sau sa apelez la un expert...in fine....voi vedea.....rabdare insa...ok
am fost la RATB si mi s-a spus ca pot sa calatoresc gratuit numai pe baza unei copii dupa deciziade pensionare si CNP.....
si ca NU se mai dau abonamentele alea pentru pensionari....probabil economie de hartie....
asha am facut...
multumesc mult,=D>
tied