cora2006 a scris:
Si in perioade de criza, sau cu atat mai mult in aceste perioade, oamenii merg la biserica, se roaga si platesc acatiste...;)
Chiar e de ras... sunteti simpatici... Ma lupt cu mori de vant... Merita? Urmaream alte subiecte si constat ca angajatorul poate desfiinta postul conform art. 65 c. Desi sunt absolut sigur ca institutia nu are probleme financiare atat de grave (pe cata vreme din cei 15 am ramas 3-4, restul si-au "rezolvat"). Intrebare... 1) In instanta poate fi pertinenta ideea urmatoare: "o institutie care ruleaza milioane de euro se cramponeaza in plata lunara (salarii pt cei 3) in cuantum (cumulat pt toti 3) de 1800 RON? Cu cei 1800 ron se salveaza institutia? 2) Avand in vedere "pata" episcopiei de a imi schimba CIM-ul (cum spuneam in 2007 m-am trezit ca nu mai am norma intreaga ci juma de norma, apoi ca in piata am mers si mi-am "rezolvat", dar m-am saturat de "rezolvari"), aducand acte care probeaza ceea ce spun, adica: decizie conforma careia sunt instiintat ca mi s-a injumatatit norma (fara preaviz, nimic) si desigur CIM meu care atesta ca sunt cu norma intreaga pe perioada nedeterminata. Am vreo sansa? Merita tot circul? Cred ca este util sa precizez ca "societatea" =D> e impartita in 2, asa incat nu voi primi neaparat suturi in fund pt asta (ca ii dau in judecata).... Ajutati-ma!!! Va multumesc!