avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contencios administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contencios administrativ

buna ziua, un functionar public din cadrul unei administratii financiare a primit o solicitare de implementare a unui grup fiscal unic din punct de vedere al taxei pe valoarea adaugata. aceasta nu a putut fi solutionata intrucat nu exista procedura de implementare a acestuia desi in codul fiscal este prevazut precum si in normele la codul fiscal. s-a ptprimit circulara in ianuarie de la organul central
ca pana la elaborarea si implementarea unui ordin de implementare al grupului fiscal sa nu se implementeze, ca acum urmare a solicitarii trimise la organul central sa se spuna ca putem implementa fara procedura. Fac observatia ca nu exista nici macar formular de decont consolidat de tva si nici posibilitatea actuala de a modifica vectorul fiscal atat la reprezentantul grupului cat si la ceilalti membri ai grupului. avand in vedere raspunsurile contradictorii primite de la institutia centrala, reprezentantul grupului poate ataca functionarul public in contenciosul administrativ cu consecinte pentru el? va multumesc

Alte discuții în legătură

Lamurire la impozit forfetar ContSters63174 ContSters63174 Daca firma mea nu a avut activitate de la infiintare si pana in prezent, ce ar trebui facut sa nu platesc impozit? Daca merg sa suspend activitatea la ORC si ... (vezi toată discuția)
Decizie cu aplicare retroactiva emisa de anaf rodica_bizdoaca rodica_bizdoaca Buna ziua, In 8.10.2012 ANAF emite o decizie de modificare a vectorului fiscal din platitor in neplatitor de TVA, cu aplicare de la 1.08.2012. Comunicarea a ... (vezi toată discuția)
Firma nou infiintata - fara inceput activitate AngelaSimina AngelaSimina Buna Seara, Am infiintat o firma (SRL asociat unic) de curand si la sfatul juristului de la ONRC nu am depus la dosarul de infiintare o declaratie pe proprie ... (vezi toată discuția)