avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Modificare din platitor in neplatitor TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Modificare din platitor in neplatitor TVA

Buna ziua,

Sunt platitor de TVA si doresc a transforma firma in neplatitoare de TVA. Mentionez ca sunt la zi cu darile la stat si cheltuielile cu angajatii si nu depasesc cifra de afaceri de 65.000 euro pe an.
Se poate acest lucru? Si daca da, trebuie sa platesc catre stat toti banii din TVA care au fost dedusi?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: teo_tiseanu , utilizator 14:50, 24 Mai 2013
Mda, ma gandeam eu. Aia e, multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa renunt la a fi platitor de tva adrianonicescu adrianonicescu Doresc sa nu mai fiu platitor de tva. Am de recuperat tva si doresc sa renunt la recuperarea acestuia si sa nu mai fiu platitor de tva. Pot intampina probleme? ... (vezi toată discuția)
Inchidere magazin si descarcarea gestiunii de marfa degradata crisrian crisrian Buna ziua. As dori sa ma sfatuiti cum procedez. Am decis sa inchid un magazin alimentar cu chirie. In acel spatiu deschide alcineva care cumpata stocul. Am ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva lelcunadia lelcunadia Tin contabilitatea la o firma mica platitoare de Tva , si care acum vrea sa treaca la neplatitoare de tva neavand cifra de afaceri de 35000 euro. Va rog cine ... (vezi toată discuția)