avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum recuperez banii de la doua firme rau platnice?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum recuperez banii de la doua firme rau platnice?

am 3 facturi emise (semnate, stampilate de primire) si nu le mai pot incasa. ce proceduri trebuie sa urmez si unde sa ma adresez sa-mi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:30, 23 Mai 2013
3 facturi la doua firme? Sau 3 facturi la fiecare din cele 2 firme?

Aveti mai multe solutii:
II vorbiti de rau platnici in "sat", poate le crapa obrazul de rusine si platesc.
Notificare scrisa facuta de dvoastra, poate se sperie si platesc.
Avocat, notificare scrisa, poate se sperie si platesc.
Actionare in instanta, ca sa se constate datoria, obtinere sentinta, executare silita cu executor
Actionare in instanta, cererea insolventei debitorului.
Colaborare cu firme de recuperare, plata la procent, doar in caz de reusita.

P.S. Am omis medierea / apelati la un mediator!!!

Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2013
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o suma de bani de recuperat de la o societate comerciala bogdan2010 bogdan2010 am lucrat ca inchiriat cu un utilaj de constructie la o societate comerciala timp de 2 ani 2007 si 2008 . trebuiau sa imi vireze intraga suma de bani la ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare cu sc - facturi nesemnate, chitante emise dupa efectuarea platii nicoletatl nicoletatl Buna ziua,am o mare problema si neintelegere cu o firma care se ocupa cu amenajari magazine la care am apelat in urma cu 4 luni am incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)
Ce pot face?nu mia platit chiria din octombrie emylbistrita emylbistrita buna.am o hala pe firma.care de doi ani este data in chirie unei alte societati comerciale,mai exact o spalatorie chimica....chiria nu mia platito din luna ... (vezi toată discuția)