avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abonament telefonie Orange.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abonament telefonie Orange.

Buna ziua. Ma puteti ajuta, va rog, cu un raspuns legat de o problemă pe care o am cu cei de la Orange România?
Este vorba despre un abonament încheiat în luna septembrie 2017...
Am mers la un sediu Orange din Ploiești și am încheiat un contract de abonament in care eu ma angajăm să plătesc 30 de euro lunar pentru diferite servicii oferite de ei printre care și 9 gb de trafic internet valabil in SEE ( mentionez ca eu le-am specificat ca voi folosi abonamentul in afara țarii). Inca din prima luna cei 9 gb de trafic s-au transformat în 6gb, dar problema este ca acum in luna Ianuarie m-au informat prin mesaj ca nu voi mai putea folosi nicio extraoptiune in roaming deoarece s-a introdus o reglementare din partea Uniunii Europene care impune ca traficul de internet folosit in SEE sa fie cel putin egal sau mai mic decât traficul folosit in România...
Mai concret voi fi taxat pentru orice tip de serviciu până în momentul in care voi folosi serviciile majoritar pe teritoriu României.
Am sunat la numărul pentru clienti si am incercat sa reziem contractul amiabil, dar ei imi cer plata unei taxe de reziliere de 500 de euro...
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:06, 9 Februarie 2018
Daca nu ati beneficiat de aparatura redusa veti putea rezilia contractul fara a plati aceasta taxa de reziliere. Clauza este abuziva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia un abonament orange ? C.Razvan1992 C.Razvan1992 Buna ziua, Am si eu o mica problema. Vreau sa va spun ca sunt abonat Orange de peste 10 ani de zile iar in ultimul an, fiind plecat din Romania, am convenit ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone valentin-hrubi valentin-hrubi Buna ziua, problema e in felul urmator, am un abonament la vodafone de 3 ani si ceva cu minute si internet in roaming. Nu am avut nici o problema pana acum ... (vezi toată discuția)
Pot obține rezilierea contractului de telefonie dacă firma a modificat tarifele? Billy89 Billy89 Buna seara. Pe scurt problema mea este urmatoarea. Sunt plecat in Marea Britanie din anul 2016. In iunie 2017, dupa ce tarifele de roaming au fost eliminate, ... (vezi toată discuția)